Νέοι υποψήφιοι με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιοι ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Στέλιος Καλοκύρης, ο Νίκος Γιατρομανωλάκης, ο Γιάννης Φρογάκης και η Μαρία Χαμηλάκη.

Ο Γιάννης Αποστολάκης (Τσάγκος) είναι Οικοδόμος, πατέρας δύο παιδιών που ζει με την οικογένεια του στο Καμηλάρι, θέλοντας να προσφέρει στο χωριό του και στο δήμο του, πιστεύοντας ότι οι δημότες πρέπει να νοιάζονται και να αγωνίζονται ώστε να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο αλλά και να διεκδικούν την ανάπτυξη που δικαιούται ο τόπος τους.

Ο Στέλιος Καλοκύρης που είναι Οικοδόμος, έχει δύο παιδιά και κατοικεί στο Καμηλάρι, αποφάσισε και αυτός να συμμετέχει στην μεγάλη Συμμαχία Προόδου όλων των δημοτών και των δημοτισσών Φαιστού, για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για όλους και ειδικά για τη νεότερη γενιά των παιδιών μας, μέσα σε έναν δήμο που έχει μεν τεράστιες δυνατότητες αλλά αδικείται κατάφωρα σε έργα, υποδομές και πρόοδο.

Ο Νίκος  Γιατρομανωλάκης είναι πατέρας δύο παιδιών, ιδιωτικός υπάλληλος στο επάγγελμα και γνωστός λαγουτιέρης που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της Κρητικής μας μουσικής παράδοσης και θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο για το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού του.

Ο Γιάννης Φρογάκης είναι τρίτεκνος πατέρας, νυμφευμένος με την Σούλα Δημητρακακη, ζει στην έδρα του Δήμου Φαιστού, έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τον δήμο του και για προσφορά στα κοινά, πάντα δραστήριος σε κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, όπως απέδειξε και με την πολύχρονη και ιδιαίτερα επιτυχημένη ενασχόληση του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμαρών. 

Η Μαρία Χαμηλάκη έχει σπουδάσει Κοινωνιολόγος. Έχει εργαστεί στην περιοχή μας στον τουριστικό τομέα και έχει υπάρξει για πολλά χρόνια, από νεαρή ηλικία, επιχειρηματίας στον κλάδο της εστίασης. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως Digital Marketer, υπεύθυνη για την ψηφιακή προβολή μιας επιχείρησης μέσω διαδικτύου, όπου συνεργάζεται με αρκετούς επιχειρηματίες της περιοχής. Όλα αυτά συμβάλουν στο να γνωρίζει εκ των έσω τα προβλήματα των συνδημοτών και των συνδημοτισσών της και να αφουγκράζεται από πρώτο χέρι τις ανησυχίες των πολιτών.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Ο Δήμος Φαιστού είναι από τους πιο προνομιούχους όσον αφορά τα προσόντα του ως μια περιοχή με πολύ μεγάλες δυνατότητες για πολύπλευρη ανάπτυξη και είναι ευθύνη όλων μας να αγωνιστούμε για να προκόψει ο τόπος που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας! Ας μην χαθεί άλλος χρόνος, ας μπούμε μπροστά όλοι εμείς που αγαπάμε και νοιαζόμαστε τον δήμο μας για να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε σε έργα, υποδομές, ανάπτυξη!”.

“Συνδημότες μας δραστήριοι,κοινωνικοί, με καινοτόμες ιδέες και προτασεις, όπως ο Νίκος Γιατρομανωλάκης , αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για το χωριό του και τον Δήμο μας .Η συμμετοχή του Νικου στην Παράταξη μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία για τα όσα σημαντικά μπορούμε να πετύχουμε μαζί για τον Ζαρό και για τον Δήμο Φαιστού.

“Εργατικός, ακούραστος και πάντα δημιουργικός, έτοιμος να προσφέρει στον δήμο μας, ο Γιάννης Φρογάκης είναι από τους συνδημότες μας που νοιάζονται για τον τόπο τους και θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για να δουν τον Δήμο Φαιστού να προκόβει και να προοδεύει. Η συμμετοχή του στην Παράταξη μας είναι πολύ σημαντική γιατί ο Γιάννης Φρογάκης είναι άνθρωπος των πράξων και των έργων, κι αυτό είναι ακριβώς που χρειάζεται ο δήμος μας για να προχωρήσει με γοργά βήματα μπροστά!”. 

“Με καταγωγή από ένα από τα πιό ιστορικά χωριά της Μεσαράς, την Πόμπια, η Μαρία Χαμηλάκη μια νεαρή συνδημότισσα μας με μεγάλη αγάπη για τον τόπο της, είναι έτοιμη να προσφέρει στον δήμο όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, τις ιδέες, τις προτάσεις της και τη συνδρομή της για να γίνουν πράγματα που θα συμβάλλουν στο κοινό καλό. Είναι γνώστης των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Φαιστού και πρόθυμη να συνεισφέρει στην εξεύρεση λύσεων. Σίγουρα μπορεί να δώσει πολλά στην κοινή μας προσπάθεια για έναν σύγχρονο δήμο!”. 

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Αποστολάκης:

“Ο Δήμος Φαιστού είναι από τους πιο προνομιούχους όσον αφορά τα προσόντα του ως μια περιοχή με πολύ μεγάλες δυνατότητες για πολύπλευρη ανάπτυξη και είναι ευθύνη όλων μας να αγωνιστούμε για να προκόψει ο τόπος που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας! Ας μην χαθεί άλλος χρόνος, ας μπούμε μπροστά όλοι εμείς που αγαπάμε και νοιαζόμαστε τον δήμο μας για να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε σε έργα, υποδομές, ανάπτυξη!”.

Όπως ανέφερε ο Στέλιος Καλοκύρης:

“Η μεγάλη συνένωση δυνάμεων στην Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαθιουδάκη, μας δίνει τη δυνατότητα να αφήσουμε πίσω μας την απραξία και την στασιμότητα και να αγωνιστούμε σαν σύνολο για έναν καλύτερο Δήμο Φαιστού, δήμο σύγχρονο και με προοπτικές, προς όφελος όλων των δημοτών και των δημοτισσών του. Ας μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να χαθεί, έχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη πενταετία για να κάνουμε πολλά για τον δήμο μας, του το οφείλουμε!”.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γιατρομανωλάκης:

“Ο Ζαρός και ο Δήμος Φαιστού γενικότερα διαθέτει ολα εκεινα τα εφόδια για να γίνει προορισμός για όλους , αναδεικνύοντας τα συγκριτικά του πλεονέκτημα. Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, μας καθιστά υπεύθυνους ώστε να συντηρηθεί και να μεταβιβαστει στη νέα γενιά και παράλληλα να γίνει οδηγός τουριστικής ανάπτυξης στον τόπο.
Πήρα την απόφαση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Φαιστός-Συμμαχία Προόδου με Επικεφαλής τον αξιόλογο και δημιουργικό Γιαννη Μαθιουδάκη, θέλοντας να συνδράμω στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του όμορφου χωριού μου και μέσα από αυτό και του Δήμου μας. Ο Ζαρός είναι ένα χωριό με παγκόσμια αναγνώριση. Με τεράστια φυσική ομορφιά. Είμαι διατεθειμένος να σταθώ αρωγός προς την κατεύθυνση βελτίωσης υποδομών και υπηρεσιών για τον τόπο μου, αλλα και για τον Δήμο μας!

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Φρογάκης:

“Δεν θα μπορούσα να είμαι απών από μια τέτοια μεγάλη συστράτευση δυνάμεων, όλων των δημοτών  και των δημοτισσών Φαιστού που αγαπάμε τον δήμο μας και θέλουμε να συμβάλλουμε στην προκοπή του. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μαθιουδάκη, Επικεφαλής της Παράταξης “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου” και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή, για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους στην κοινή προσπάθεια για μια νέα εποχή στον Δήμο Φαιστού!”.

Όπως ανέφερε η Μαρία Χαμηλάκη:

“Γνωρίζοντας τα προβλήματα της περιοχής και του χωριού μου, για τα οποία περιμένουμε χρόνια λύσεις που δεν έρχονται, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά για να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στον τόπο. Με γνώμονα το κοινό καλό και όχι στηριζόμενη σε συμφεροντολογικές νοοτροπίες, με πολλές φρέσκιες ιδέες και πολύ όρεξη, αποφάσισα να στηρίξω τον Γιάννη Μαθιουδάκη, τον οποίο γνωρίζω χρόνια και εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχοντας μεγάλη εκτίμηση στους συνυποψήφιους μου, ξέρω τα κίνητρα και τις προθέσεις, στόχος μας είναι αυτός ο τόπος να αλλάξει και να πάει μπροστά. Έχουμε την τύχη να ζούμε σ’ έναν ευλογημένο τόπο, με μεγάλη ιστορία και παράδοση, με καλούς, εργατικούς και φιλότιμους πολίτες, που αξίζουν το καλύτερο. Ειδικά η νέα γενιά περιμένει πολλά από εμάς, που έχουμε μεγάλη ευθύνη στις πλάτες μας και πρέπει να την βγάλουμε ασπροπρόσωπη”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί